• Agencje
  • Poszukujemy opiekunki do starszego pana z demencją.
2024/09/05 11:31:20
Schwester Pflege
baner agencji
Poszukujemy opiekunki do starszego pana z demencją.
APLIKUJ
Wynagrodzenie:
2000

Oferowana premia:

Data wyjazdu:
15.09.2024

Czas trwania zlecenia:

Miejscowość
Mühldorf
INFORMACJE O ZLECENIU
Poszukujemy opiekunki do starszego pana z demencją. Miejscowość: 84453 Mühldorf Wynagrodzenie: 2000 EUR/msc 💶 Wymagania: komunikatywna znajomość języka niemieckiego 🇩🇪, niepaląca 🚭, osoba bez zwierząt 🐾 Osoby do opieki: Pan, 91 lat, 62 kg, 180 cm 👴 Udogodnienia: 🛏️ Do dyspozycji pokój gościnny (12 m²) z łóżkiem, szafą, stołem, krzesłem i telewizorem 📺 🌐 Dostęp do Internetu 🏠 Dom jednorodzinny o powierzchni 140 m² w małym mieście Opis oferty: 🧠 Pan cierpi na łagodną demencję (zapominanie), brak agresji i tendencji do ucieczki 🌙 Brak stałej pracy nocnej, ewentualnie sporadyczna pomoc przy wstawaniu do toalety 🩲 Nosi pieluchomajtki z powodu nietrzymania moczu i stolca 🛁 Pomoc przy higienie osobistej, ubieraniu i kładzeniu do łóżka 👨‍🦽 Ryzyko upadku przy samodzielnym wstawaniu, konieczna pomoc przy mobilizacji Zadania opiekunki: 👕 Pomoc przy ubieraniu i rozbieraniu 🛁 Pomoc przy higienie osobistej 🛒 Robienie zakupów (sklepy w odległości 500 metrów, możliwość zakupów rowerem lub wspólnie z synem) 🍽️ Przygotowywanie świeżych posiłków 🧹 Sprzątanie, mycie, prasowanie ♿ Spacery na wózku inwalidzkim 🧩 Gry towarzyskie i rozmowy 🚑 Towarzyszenie w wizytach u lekarza Czas wolny: ⏰ Czas wolny do ustalenia, możliwy po wcześniejszym uzgodnieniu z rodziną Termin wyjazdu: 15.09.2024 📅 Oferujemy opiekę koordynatora podczas wyjazdu, ubezpieczenie 🛡️, kartę EKUZ oraz transport 🚐. ❤ Więcej informacji chętnie udzielimy telefonicznie w bezpośredniej rozmowie. Zapraszamy do kontaktu: ☎️ 570-525-785 ☎️ 884-003-995
OBOWIĄZKI OPIEKUNA
Zadania opiekunki: 👕 Pomoc przy ubieraniu i rozbieraniu 🛁 Pomoc przy higienie osobistej 🛒 Robienie zakupów (sklepy w odległości 500 metrów, możliwość zakupów rowerem lub wspólnie z synem) 🍽️ Przygotowywanie świeżych posiłków 🧹 Sprzątanie, mycie, prasowanie ♿ Spacery na wózku inwalidzkim 🧩 Gry towarzyskie i rozmowy 🚑 Towarzyszenie w wizytach u lekarza
OPIS ZAKWATEROWANIA
dogodnienia: 🛏️ Do dyspozycji pokój gościnny (12 m²) z łóżkiem, szafą, stołem, krzesłem i telewizorem 📺 🌐 Dostęp do Internetu 🏠 Dom jednorodzinny o powierzchni 140 m² w małym mieście
WYMAGANIA WOBEC OPIEKUNA
Wymagania: komunikatywna znajomość języka niemieckiego 🇩🇪, niepaląca 🚭, osoba bez zwierząt 🐾
Dodatkowe informacje:

APLIKUJ

Copyright © my opiekunki

Aplikuj. Porozmawiaj. Dołącz.

Nie masz jeszcze konta?

Zarejestruj się