Szukam przepisów na imprezę | MyOpiekunki
  • Ogłoszenia

Hot!Szukam przepisów na imprezę

Autor
worda
Nowy użytkownik
  • Wszystkich postów : 0
  • Punkty premii: 0
  • Status: offline
2024/06/18 08:29:18 (odnośnik)

Szukam przepisów na imprezę

Co zrobić do jedzenia na imprezę ze znajomymi? Zaprosiłam do siebie okolo 15 osób a kompletnie nie wiem co przygotowac Dajcie jakieś fajne pomysly albo przepisy

1 Odpowiedź Powiązane wątki

Meniera
    Nowy użytkownik
    • Wszystkich postów : 0
    • Punkty premii: 0
    • Status: offline
    Odp: Szukam przepisów na imprezę 2024/06/18 10:12:45 (odnośnik)
    1. deska serków /wędlin
    2. Zawijasy z ciasta francuskiego z serem i szynką w środku. Posmarować żółtkiem i do piekarnika
    3. Sałatka z makaronu z zupek chińskich . U mnie ostatnio hit na imprezach. Makaron od zupek zalewasz woda i dodajesz dołączone przyprawy. (Wiem wiem chemia itp ale raz na ruski rok nic się nie stanie ). Do tego piers z kurczaka , kukurydza , ogórek kiszony albo kons majonez. Pycha !
    4. Nuggetsy z piekarnika z sosem czosnkowym. Kawałki piersi zamarynować na noc potem obtoczyć w jajku i płatkach kukurydzianych. Piec w piekarniku albo na usmażyc patelni .
    5. Koreczki (wg uznania i smaku z czym (
    6. Podudzie z kurczaka z piekarnika. Można Zamarynować i upiec na blaszce albo w rękawie z przyprawami.
    Na tej stronie jest natomiast opisane jakie alkohole warto jest postawić na takiej imprezie dla gości https://praca-gdansk.com.pl/jaki-alkohol-warto-zakupic-na-duze-przyjecie/
    post edytowany przez: Meniera - 2024/06/27 08:50:25
    Przejdź do:
    © 2025 APG vNext Commercial Version 5.5