Ekspres do kawy do biura | MyOpiekunki
  • Ogłoszenia

Ekspres do kawy do biura

Autor
Kilda
Nowy użytkownik
  • Wszystkich postów : 0
  • Punkty premii: 0
  • Status: offline
2024/10/15 09:59:26 (odnośnik)

Ekspres do kawy do biura

Czy ktoś tutaj może kupował ekspres do kawy do biura w ostatnim czxasie? Zależy mi tym razem na czymś porządniejszym, lepszej jakości.

Na jakie aspekty patrzyliście się przy wyborze> 

1 Odpowiedź Powiązane wątki

nesta
    Nowy użytkownik
    • Wszystkich postów : 0
    • Punkty premii: 0
    • Status: offline
    Odp: Ekspres do kawy do biura 2024/10/15 12:03:45 (odnośnik)
    Na wiele rzeczy.
    Dla mnie były ważne kawy mleczne więc patrzyłam jaki jest system mleczny i czy mogę stosować mleko roślinne. Nie jest to takie oczywiste, bo tylko firmy mi napisały, że jak awaria systemu mlecznego będzie od stosowania mleka roślinnego, to nie utracę gwarancji.
    Pomyśl gdzie chcesz ustawić ekspres. To ważne pod kątem uzupełniania wody i kawy żebyś nie musiała całego ekspresu przesuwać. W tym kontekście ważna jest waga urządzenia żebyś dawała sobie z nim radę.
    Nie chciałam mieć bardzo głośnego młynka więc poza mocą ekspresu patrzyłam też na decybele.
    Dalej: z technicznych rzeczy ważny jest rodzaj młynka. Są ceramiczne i stalowe. Te drugie są trwalsze.
    No i oczywiście kwestia serwisu: czy jest firmowy, jak daleko, ile kosztują akcesoria eksploatacyjne (filtry, odkamieniacz etc) I jak z ich dostępnością. Będzie to ważne zwłaszcza w okresie gwarancji. DObra ofertę dla firm na profesjonalny ekspres do kawy ma firma Tchibo coffee service https://www.tchibo-coffeeservice.pl/
    To chyba tyle
    post edytowany przez: nesta - 2024/10/31 12:09:11
    Przejdź do:
    © 2025 APG vNext Commercial Version 5.5