B*** Jelenia Góra | MyOpiekunki
  • Ogłoszenia
aaaa

B*** Jelenia Góra

Autor
Guest
Użytkownik
  • Wszystkich postów : 0
  • Wyniki: 21
  • Punkty premii: 0
  • Status: online
2025/05/08 20:21:13 (odnośnik)
0

B*** Jelenia Góra

Uwaga do wszystkich opiekunek firma nie uczciwa nie chcą płacić pieniędzy kłamią i oszukują na początku sympatyczne pracują dla firmy niemieckiej która traktuje opiekunki bez żadnego respektu mówią coinnego a jak przyjeździe na sztele coś kompletnie innego jak chcesz zrezygnować to Cię kłamią że musisz poczekać na zmieniczke i możesz czekać nawet miesiąc i zmieniczka nie przyjedzie nie dają umowy
post edytowany przez: Forum MyOpiekunki - 2025/05/09 07:36:50

1 Odpowiedź Powiązane wątki

Dagmara Ż
    Nowy użytkownik
    • Wszystkich postów : 0
    • Wyniki: 0
    • Punkty premii: 0
    • Status: offline
    Odp: B*** Jelenia Góra 2025/05/18 10:35:52 (odnośnik)
    0
    U mnie bardzo podobna sytuacja z tą firmą. Potwierdzam powyższe słowa. Nie otrzymałam wynagrodzenia, do dziś brak umowy, a na miejscu pojawiło się wiele nieporozumień i zupełny brak wsparcia. Czas pracy był nienormowany – wymagano ode mnie ciągłej dyspozycyjności, bez jasno określonych godzin ani przerw.
    Szukam kontaktu z osobami, które znalazły się w podobnej sytuacji lub również czują się oszukane przez tę firmę. Chętnie podejmę współpracę z prawnikiem specjalizującym się w takich sprawach – lub pomogę zorganizować pozew zbiorowy, jeśli będzie nas więcej. Wiem, że już kilka osób sygnalizowało, że nawet jeśli firma wypłaca wynagrodzenie, to często potrąca różne kwoty z niezrozumiałych powodów.
    Jeśli ktoś ma doświadczenie lub wsparcie prawne – proszę o kontakt. W grupie siła. 
    Przejdź do:
    © 2025 APG vNext Commercial Version 5.5