Mam problem z nietrzymaniem moczu co mam robić? | MyOpiekunki
  • Ogłoszenia

Mam problem z nietrzymaniem moczu co mam robić?

Autor
Kilda
Nowy użytkownik
  • Wszystkich postów : 0
  • Punkty premii: 0
  • Status: offline
2025/10/02 10:36:35 (odnośnik)

Mam problem z nietrzymaniem moczu co mam robić?

Mam 24 lat i mam problem z nietrzymaniem moczu byłam u lekarzy dostaje tylko skierowania na ćwiczenia wykonuje je u fizioterapełty i w domu ( ćwiczę juz prawie rok czasu) i żadnej poprawy . Zawsze lubiłam aktywność fizyczną bieganie , jazdę na rowerze itd. A teraz mogę zapomnieć o tym mieszkam na 5 pietrze w bloku i jak schodzę lub wchodzę po schodach to zawsze sie z sikam , wystarczy ze kucne czy coś kolwiek sikam przy takich zwykłych domowych czynnościach . pracuję w domu .
Przez to nie wychodzę nawet do Sklepu tylko męża wysyłam samego . O zbliżeniach z mężem też mogę zapomnieć poprostu się wstydzę tego ze zaraz wszystko jest mokre . on jest bardzo torelacyjny zawsze mówi ze przecież to nie twoja wina .
Już nie wiem co mam robić .

1 Odpowiedź Powiązane wątki

Meniera
    Nowy użytkownik
    • Wszystkich postów : 0
    • Punkty premii: 0
    • Status: offline
    Odp: Mam problem z nietrzymaniem moczu co mam robić? 2025/10/02 11:16:55 (odnośnik)
    Dlaczego ginekolog nie zaproponował np. założenia taśmy? Są też tabletki ale myślę że tutaj problem jest poważniejszy... Tylko trzeba zrobić wpierw badanie urodynamiczne, tak się to chyba nazywało, one wykazawało jak duży jest problem z nietrzymaniem moczu

Przejdź do:
    © 2025 APG vNext Commercial Version 5.5