Weidlingen bardzo niebezpueczna sztela dla Opiekunek . | MyOpiekunki
  • Ogłoszenia
aaaa

Weidlingen bardzo niebezpueczna sztela dla Opiekunek .

Autor
Guest
Użytkownik
  • Wszystkich postów : 0
  • Wyniki: 21
  • Punkty premii: 0
  • Status: online
2026/03/09 04:39:13 (odnośnik)
0

Weidlingen bardzo niebezpueczna sztela dla Opiekunek .

Przyjechalem w czoraj do starszej pani ktora miakem sie opiekowac. Osobs chora na Nowotwora i nadodatek poniewiera Polakami..Ani godziny nie pracowalem .poniewaz Pani mnie wyzucila na ulice. DOBRZE ZE PRZYJECHALEM SWOIM SAMOCHODEM WIEC WYJECHALEM NA POSTERUNEK POLICJI I ZLOZYLEM DONIESIENIE NA PANIS DO KTOREJ PRZYJECHALEM LEGALNIE JAKO OPIEKUN..WYJECHALEM PONIEWASZ STARSZA PANI KIEDY SIE PRZYWITALEM ZOSTALEM OBRAZONY ZE POLACY POWINNI BYC UMIESZCZANI W GAZOWNI .Bez komentarza wziokrm swoje rzeczy wsiaflem do samochodu i wyjechalem.Dziduaj bede wnosil sorawe do Sadu w Niemczech za zniewazenie mnie ns miejscu pracy .A ze zawsze nastawiam tekefon na podsluchu udalo mi sie nagrac mocny material do Sadu i na Policje.Bardzo pragne poinformowac moje kolezanki z Polski ktore dostana oferte do Tej Pani ktora jest chora ma raka . Trzymajcie sie Psnie od tej szteli jak najdalej .jezeli nie chcecie trafic do piekla i tak samo wyjechac w pol godziny. Pieklo dramat .ponizanie i lekcewazenie Polakow.

0 Odpowiedzi Powiązane wątki

Przejdź do:
    © 2026 APG vNext Commercial Version 5.5